söndag 10 juli 2011

9 juni

Hej i lingonskogen lilla my här!

Idag började som alla andra dagar klockan halv åtta med väckning och morgongympa efter det laddade alla upp med en riktig frukost eftersom det idag var lägerstaffet. Efter en enligt många för lång cykeltur (17 km)och seg eftersom vi hade (stinkande) Syd framför oss, var vi framme på dagens TC. Där fick vi en igenomgång av PM och herrarnas start gick, det var lag om 3 (rena syd och nord lag) efter 3min så gick starten för tjejerna.


Vid första växlingen för killarna var 2 Sydlag i topp, men i tjejerna så kom Nords Karin.B och syds Linnea in i topp, Fredrika fick dock någon sek bak till Jeanette. Eirin kom några min efter och skickade ut Sara.W. Hos killarna på andra sträckan (gick det inte så bra för någon) nu var det dock 2 Nord lag på 2 & 3 plats (Erik och Axel) Vid varvningen för tjejerna så kom Sara först vilket hon också gjorde in i mål innan hon skickade ut Melina. Målgången för killarna blev inte så jätteglad för Nord men en 2plats är inte fel de heller! (då det var spurtavgörande) Men när Melina närmade sig målet blev jublet större för nord och 3 Glada Tjejer (Eirin, Sara och Melina) sprang ihop till målet med ett lägerGULD!

Men även fler nordlag i topp 3, 2:a kom då (Kristin, Ellen S och Sofia) Många var både glada och ledsna för dagens staffet så det olika bra. Men dom flesta blev nog på bättre humör när det vankades Pannkakor till lunch ute på TC.

Sen blev de gemensam bad vi en camping då många av oss roade sig med att sänka flyttbryggan. Efter Sol och Bad var det dags för hemväg och väntande Middag. Kvällen erbjöds på Vollyboll, fotboll och bad. En mysig kvällsandakt skulle sluta denna dag innan vi hoppa ner i våra sängar, TRODDE VI! Plötsligt måste vi stå redo med vattenballonger och skydda oss mot syds ledare som står utanför vår port (gissar på att dom kollade om dom skulle ha chans att komma in till oss men icke!) Sen Var det nattens!

Puss och God natt får oss i Lilla Lilla My.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar