onsdag 6 juli 2011

3 juli

Lite sent kommer detta inlägg upp, men jag, alltså Ledar-Henke, tar på mig fulla ansvaret och serverar härmed inlägget!


Tjosan i trosan!

Morgonens väckning var tidig för de allra flesta, d.v.s alla utom Gabriellas rum, vilket gav Kristin, Sofia och Gabriella en väckning med sång. Gabriella fyllde 14 år! Jonas, Annas pojkvän, (våran före detta pappa, om det går bra för Harald) fyllde också år och han fick även sång på sängen.
Efter den goda frukosten var det dags att gå tillsammans i grupp till kyrkan, det var gudstjänst. Predikan var för lång tyckte alla. Alla begav sig hemåt och stressturneringen fortsatte med mycket skrik och glad/sura utrop.
Pasta igen till lunch! Alla blev riktigt nöjda med lunchen.
Efter de jobbiga sysslorna (vi hade trappen) så skulle vi ha 5-kamp. Vi i Fillefjonkan var i ett grymt lag och var kanske inte taggad till tusen, men de tre första grenarna, norsk fylla (irländsk julafton), pennan i flaskan, äta remmar gick riktigt bra. Efter det låg vi riktigt bra till men sedan föll vi på mållinjen och kom sist/ näst sist på de två sista grenarna som var, suga ärtor i sugrör samt springa 10 meter med ärtorna i sugröret och att ta upp äpplet från en vattenskål och leta på sockerbiten i mjölet.
Vissa fick gräva längre ner i mjölet än andra, Filip O fick nog i sig mest mjöl utav allihopa och mådde inte särkilt bra efteråt, men roligt var det!
Middag var även den god och efter det hade vi konfaläsning Vi gjorde en rolig lek med Henke och Anna! Vi fick skriva frågor till begravningsentreprenören som kommer idag. Det var frågor allt ifrån om man hade kläder på sig när man begravdes till all skit Sara T sett på tv. Rolig blandning av frågor.
Mysig andakt på kvällen med en överfull frågelåda med många roliga skratt och en hel del ”kan vi spela paintboll” frågor. Plus en hetsig kramcirkel för vi hade 5 minuter på oss att byta om och befinna sig i sina sängar.
Vi vill även berätta att våra ledare tycker vi ungdomar är dåliga på att bilda par i läger nord så de har nu startat en matchmaking firma,

P.S. Josefine kom på överskriften och är oerhört stolt över den,
Sara ville också säga att hon har vunnit en match utav 3 mot Oskar i stress.
Sup och svälj hälsningar Kristin, Anton, Maja, Sara T, Fredrik och Josefine.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar