torsdag 14 juli 2011

12 juni

Hej Hallå alla där ute!
Idag var näst sista vanliga dagen här på Trädgårdsgatan 15. Efter frukost blev det stressigt att byta om och fixa sig för det var dags för fotografering. Men vi hann, nästan, i tid till samlingen innan vi sedan gick tillsammans till församlingshemmet. Där letade vi upp våra kåpor som vi provade ut igår. Efter mycket fina kort gick vi till kyrkan och övade på konfirmationen. Sedan var det dags för lunch och det bjöds på RIS (alltså inte potatis) och fisk. När maten smälte som bäst gjorde vi sysslorna med glädje eftersom detta var näst sista dagen.

Hela eftermiddagen ägnades åt att öva på redovisning, lägersång och psalmer till konfirmationen som äger rum på torsdag. Det finns många starka viljor i lägret och detta resulterade i lite ändringar av våra intelligenta planer.

Sara T och Oskar spelade sedan den andra rafflande semifinalen av den prestigefyllda stressturneringen. Det var mycket jämnt hela vägen in i mål men Oskar gjorde det avgörande rycket och defilerade in i finalen. Vi ser mycket fram emot den stressiga stressfinalen i stressturneringen. Det är Anton Hansson VS Oskar Sandberg.

Till middag fick vi konfirmander, ledare och präst en god kassler med ugnsbakad klyftpotatis.

Efter det sprang några tuffingar ett maffigt intervall pass enligt Oskars regi. De andra chillade på elevhemmet och sedan hade vi mental träning med Lovisa. Det var både intressant och lärorikt.

Vid kvart i 7 började vi våra förberedelser inför de stora lägermästerskapet i vattenkrig mot Syd. Vi fyllde vattenflaska efter vattenballong efter vattendunk och med 3 stora vagnar begav vi oss mot slagfältet. Det blev en heroisk insats då vi hade mer vatten men de jävlarna tog de så vår lilla hemliga reservvagn fick ingen mening. Med blöta regnkläder gick vi tillbaks till Camp Nord och tog oss en mättande kvällsmacka efter det blöta vattenkriget.

Sedan var det dags för en vanlig mysig andakt då vi sjöng våran lägersång för de gulliga ledarna. De tyckte till och med att det var det bästa med dagen då den var väldigt berörande och den bästa lägersången på 8 år. Det var kul att höra eftersom två av låtskrivarna kommer från Snorkfröknarna.


Det här var det sista blogginlägget från oss i läger Nord. Vi har haft en fantastisk tid här i Eksjö och vi kommer sakna alla jättemycket!!!


Puss och kram syns på torsdag! Hälsningar Snorkfröken (Gabriella, Martin, Oskar, Sara J, Matilda och Fredrika)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar