söndag 10 juli 2011

8 juni

Tjarre!

Dagen började med en sång för födelsedagsbarnet Sofia. Efter blev det en försenad frukost med krossade tallrikar. Sedan hade vi konfa läsning, och fick i uppgift att finna paradiset. Fredrik kom på att en paradisask var den perfekta lösningen eftersom det finns någonting som faller alla i smaken. Efter konfa läsningen var det lunch som bestod av mat. Kajsa A och Petra bakade chokladbollar som försvinner spårlöst.
Träningen var moment- ol där till och med Oskar valde att plocka smultron. Vissa fastnade i leran och var tvungna att hämta en ny karta *host* Ellen F *host*. Innan start hade Rebecca och Oskar ett riktigt snack om vad som fanns i skogen, då han påstod att det fanns fiskar i mossen. Dock var det ingen som såg några.
Till middag blev det till allas stora glädje tacos. Men Harald sparade som vanligt ingenting åt de resterande konfirmanderna. Så de flesta fick nöja sig med endast chips, sallad och köttfärs. Svenne hade förläsning om orienteringsgymnasium i Sverige. Mycket intressant! Sedan var det lugn stund som uppskattades (Enligt Fisken så uppskattas det inte). Karin somnade och var på väg att sova genom hela kvällsmackan. Vi fick glass eftersom att Sofia fyllde år. Klockan nio var det kvällsandakt med INGA paint- ball frågor. Vi kan också berätta att Samuels och Filip Långbens bibel- läsar- tävling går bra, Filip har gått om och leder med en halv sida för tillfället. Stress turneringen är inne på slutspel så snart får vi en vinnare!
Det börjar dra ihop sig och detta är Hemulens sista bloggning. Vi vill inte hem än!! Ha det så bra och vi ses om fyra dagar.
Kram från Hemulen, Långben (Filip I), Råttan (Rebecca), Blåtiran (Petra), Fisken (Filip B) och Lerpölen (Ellen S)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar