torsdag 7 juli 2011

5 juli


Halli-hallå!

Idag var en riktigt händelserik dag. Vi blev väckta vanlig tid och fick reda på att vi skulle ha träningskläder på oss på för ledaren Linnea från syd skulle köra ett riktigt ”träningspass” med oss. Några av konfirmanderna anade oråd när Linnea ledde in oss i en återvändsgränd samtidigt som hon gjorde indianrop. Vi blev beordrade att göra armhävningar och precis när vi skulle börja med det såg vi plötsligt hur hela läger Syd vällde in med fyllda vattenflaskor i högsta hugg! Vi hade ingen chans att fly eftersom de omringade oss och några försökte gömma sig men blev förr eller senare genomdränkta de med av de stridslystna sydarna. Glada efter den uppiggande väckningen sprang vi mot matsalen och den väntande frukostgröten.

Sedan var det av någon anledning dags för träning redan en halvtimme efter frukosten. Dagens träningspass var en Moment-OL-bana med olika delar så som attackpunktsorientering, utgångspunktsorientering, korridororientering och en avslutande vanlig orienteringsslinga. Korridor-momentet var riktigt klurigt och det var många som bommade där, men träningen var riktigt rSolig och bra – trots alla mygg!

Efter det fick vi äntligen äta lunch, och idag bjöds det på fiskpanetter och den uttjatade kokta potatisen som vi börjar tröttna rätt mycket på nu… På konfan idag var prästen Pernilla med igen. Vi fick lära oss om Bibeln och även sjunga några trevliga psalmer. Sedan fick vi äntligen spagetti och köttfärssås till middag vilket var väldigt uppskattat av oss!

I morse fick vi veta att det skulle vara disco ikväll med en åldergräns 21 år, så under dagen satt alla och tillverkade falskleg med diverse foton med kändisar på. När vi kom fram till discot möttes vi av två kostymklädda schtekiga dörrvakter (Ola och Lukas).

Vissa (vi Nordare) fick komma in som VIP-gäster och slapp stå i kö. Efter fem minuter inne i lokalen var alla genomblöta av svett och efter ett tag stod vissa och vred ur sina tröjor! Men vi hade sjukt kul och de allra flesta var riktigt nöjda med kvällen.

Efter det svettiga discot drog vi till badet och svalkade av oss och salthalten i vattnet ökade nog med några procent…

Puss och kram gul banan / Snorkisarna (Matilda, Oskar, Martin, Sara J, Fredrika och Gabriella)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar